Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Πυρετός προετοιμασιών για το θεατρικό μας!!!!Πρόβες, τραγούδια,κατασκευές, σκηνικά!!!!!
Στο πνεύμα των Χριστουγέννων,όπως και πέρυσι, επισκεφτήκαμε την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και προσφέραμε τρόφιμα στο "τραπέζι της αγάπης".


Η πρόσκλησή μας για φέτος δεν είναι κάρτα αλλά ένα καδράκι από χαρτόκουτο!Τα παιδιά το έβαψαν με μπλε τέμπερα και έριξαν από πάνω χρυσόσκονη και για χιόνι έβαλαν άσπρη τέμπερα και το πασπαλίσαμε με χοντρό αλάτι -ιδέα από το kidsactivities.Έκοψαν ένα δέντρο και το στόλισαν με πολλά στολίδια,gliter και χρυσόσκονη! Στο κάτω μέρος βάλαμε την πρόσκληση για την γιορτή μας και από πίσω γράψανε τα παιδιά τις ευχές τους!!!!!


Στις 11 Δεκεμβρίου, παγκόσμια μέρα του παιδιού, μιλήσαμε για τα δικαιώματα των παιδιών και είδαμε πολλές φωτογραφίες από περιπτώσεις που καταπατούνται τα αυτά τα δικαιώματα!!!Μπορείτε επίσης να δείτε και την περσινή ανάρτηση εδώ
Τα παιδιά έκοψαν χριστουγεννιάτικες μπάλες, έγραψαν από πίσω ένα από τα δικαιώματα που υπήρχαν γραμμένα στον πίνακα αναφοράς και τις στόλισαν με μικρά κομματάκια από σφουγγάρι.....
Η φοβερή μας μαμά η Ρία ,έφτιαξε μόνη της αυτά τα πανέμορφα ταρανδάκια με ένα σοκολατάκι για μυτούλα για να κεράσει για τον Βασίλη μας!!!!


Με το συστεγαζόμενο 2ο νηπιαγωγείο φτιάξαμε την φάτνη μας από ένα ξύλινο κουκλόσπιτο...

Το σκηνικό της γιορτής μας έτοιμο!!!!!
Τα γράμματά μας στον Αη Βασίλη!!!Μία κάρτα που την δανειστήκαμε από το e-children και το αλλάξαμε λίγο στα μέτρα μας!!!!!Την είχαμε κάνει και πρόπερσι και είχε αρέσει ιδιαίτερα στα παιδιά!!!!!


2 σχόλια: