Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ...... ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑ....

Τελευταία μέρα στο σχολείο σήμερα...Μετά τον πανικό των προηγούμενων ημερών σήμερα χαλαρώσαμε ακούγοντας Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παίζοντας......Μια τελευταία δουλειά μας έμεινε μόνο...Το γράμμα στον Αη Βασίλη!!!!!!
Φτιάξαμε λοιπόν μια ωραία καρτούλα- γράμμα για να το βάλουν τα παιδιά κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μέχρι να το στείλουν στον Αη Βασίλη..Την ιδέα την πήραμε από το Los Ninos και ήταν κάπως έτσι...


Εμείς το πειράξαμε λίγο και έγινε κάπως έτσι (δυστυχώς δεν θυμάμαι από ποια συνάδελφο είχα αποθηκεύσει το γράμμα, ας με συγχωρέσει....)

Το αποτέλεσμα ενθουσίασε τα παιδιά!!!!!!


Τελειώνοντας θα θέλαμε εγώ και οι συνάδελφοί μου Λίτσα και Ελένη να ευχηθούμε σε όλα τα παιδάκια μας και τους γονείς τους:
                   ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ                     ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Σε όλους τους συναδέλφους
           ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!! 

10 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΙΔΕΑ !!! ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥΥΥΥ
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό το γραμματάκι σας. Καλά Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφη ιδέα!
    Καλά Χριστούγεννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ όλες πολύ!!!όλες μας κάναμε υπερπροσπάθεια αυτές τις μέρες και αποδείξαμε πόσο πολύ δουλεύουμε και αγαπάμε το επάγγελμά μας....Ευχαριστώ όλους τους εξαιρετικούς συναδέλφους που στήριξαν το νεογέννητο blog μου και γράψανε τόσο καλά λόγια!!!!!!Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι τέλειο που έγινε!!! Καλά Χριστούγεννα Μαρίνα μου!!! Καλές γιορτές σου έυχομαι με υγεία και πολλή αγάπη!!! Να περάσεις όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλά Χριστούγεννα Μαρία, γεμάτα όμορφες και ζεστές στιγμές !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή