Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

ΒΡΑΒΕΙΑΚΙΑ!!!!!

Τρία ακόμα βραβειάκια πήρε το blog μας αυτές τις μέρες και βέβαια χαρήκαμε πάρα πολύ.....
Το ένα βραβειάκι είναι από το πολύ αξιόλογο blog του Νηπιαγωγείου Αρριανών Ν. Ροδόπης και την καταπληκτική συνάδελφο Γιώτα Κουφοβασίλη που κάνει αξιοζήλευτη δουλειά με τα αλλόγλωσσα παιδιά της τάξης της.....Ευχαριστούμε Γιώτα και να είσαι πάντα δημιουργική και ορεξάτη όπως και τώρα!!!!!
Το δεύτερο βραβειάκι το πήραμε από το 4ο Νηπιαγωγείο Χρυσούπολης .....Τι να πω τώρα για τις 2 συναδέλφους και πάνω από όλα φίλες...Την Παρθένα ή Νένα όπως την φωνάζουμε εμείς και την Αναστασία.......Με την Αναστασία έχουμε δουλέψει 2 χρόνια μαζί και έχουμε κάνει καταπληκτικά πράγματα...Δυστυχώς δεν υπήρχε το blog τότε....Η Πάρθένα είναι η πρωτοπόρος των Blog στην Χρυσούπολη, μια καταπληκτική συνάδελφος που αγαπάει πολύ την δουλειά της και αυτό φαίνεται παντού.....Σας ευχαριστούμε κορίτσια, σας αγαπάμε και επιφυλασσόμαστε....!!!!!!!! 
Το τρίτο βραβειάκι είναι από την φοβερή Ντίνα Τάλλου και το υπέροχο blog της Τα νήπια ταξιδεύουν ....70 Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων ένα blog που το παρακολουθώ ανελλιπώς για τις πολύ ωραίες και φρέσκες ιδέες που μας προσφέρει!!!!!!!Να είσαι πάντα δημιουργική και να μας προσφέρεις τις ιδέες σου Ντίνα μου!!!!! 


Βραβειάκι από την  φίλη μου Άννα Μαρκάκη!!!

Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για την τιμή που μας κάνατε!!!!!Άλλα βραβειάκια δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω γιατί έδωσα πριν λίγο καιρό και δεν ξέρω πως πάνε αυτά τα πράγματα......Με την πρώτη ευκαιρία όμως...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου