Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΜΑΝΑ,ΜΗΤΕΡΑ,ΜΑΜΑ!

Μάνα, μητέρα ,μαμά!!!!!Οι πιο γλυκιές λέξεις του κόσμου!!!!!Λέξεις που μυρίζουν αγάπη,ασφάλεια,τρυφερότητα,χάδι,προστασία,φροντίδα....
Αυτή την Κυριακή είναι η γιορτή της μητέρας και εμείς ασχοληθήκαμε μαζί της όπως της αξίζει!!!!Διαβάσαμε πολλά παραμύθια και ποιήματα και μιλήσαμε για την μαμά μας και γιατί την αγαπάμε τόσο πολύ!Οι απαντήσεις τους ήταν καταπληκτικές,βγαλμένες κατευθείαν από την καρδιά τους!
Όλα αυτά τα έγραψε η κυρία σε καρδούλες για να στολίσουμε το πανό που φτιάξαμε για τις μανούλες!Το ζωγραφίσαμε,το στολίσαμε,γράψαμε τα ονόματά μας και το αναρτήσαμε στην πόρτα του σχολείου μας.



Μάθαμε πως γράφεται η λέξη ΜΑΜΑ, με κεφαλαία και πεζά γράμματα αλλά και συλλαβιστά...(Υλικό από την Ανθή Ζήση)

Φτιάξαμε μια όμορφη κάρτα-βιβλιαράκι για την μαμά.Στο πρώτο φύλλο ζωγράφισαν την μαμά τους,στο δεύτερο έγραψαν την ακροστιχίδα της λέξης ΜΗΤΕΡΑ,στο τρίτο φύλλο ζωγράφισαν ένα όμορφο ποίημα και στο τελευταίο φύλλο υπήρχαν συμβουλές προς την μαμά.

 Τη συνοδέψαμε με μιά κατασκευή καρδιά στην οποία τα παιδιά έγραψαν για την μανούλα τους και την φιλοτέχνησαν!!!!Η φωτογραφία τους δεν μπορούσε να λείψει!



  


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!

2 σχόλια:

  1. Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΑ!!!
    ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΕΜΑΤΗ... ΑΓΑΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαράκι μου έχουμε χαθεί ... Τι όμορφα πράγματα κάνετε όπως πάντα !!! Μπράβο σας !!! πολλά φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή